Back to Top

Noutati in biblioteca (9)


A venit şi toamna, au trecut lunile călduroase de vară iar eu nu am mai apucat să postez în aceasta rubrică de ... o lună şi ceva (wow! aveam impresia că nu am mai postat de astă vară  ㅎㅁㅎ;; ).

  • Am câştigat Magie de doi bani de Kelley Armstrong pe blog-ul Andreei(My Bookish World). Mulţumesc mult pentru premiu!
  • De la librăria on-line Libris am primit pentru recenzie Hex Hall de Rachel Hawkins. Mulţumesc frumos!
  • Maximum Ride am câştigat-o în urma unui concurs organizat pe same old things. Mersi! :D Vroiam să încerc această carte.
  • Cu cărţile pe masă de Agatha Christie mi-am luat-o de pe elefant.ro iar The witch tree symbol(Nancy Drew #33) de Carolyn Keene şi We were there 15 de Yuki Obata mi le-am luat de pe Bookdepository <3Uitasem să adaug la poza iniţiala prima carte din seria Fetele Galagher de Ally Carter. Această carte am luat-o de la Andreea(My Bookish World), în urma unui schimb. Mersi mult!! Căutasem cartea peste tot şi nu o găseam (iar eu ardeam de curiozitate, aşa deodată, referitor la această serie). Acum trebuie să pândesc restul volumelor prin hypermarket-uri :)).


Şi mai jos avem turnul de cărticele adăugate în ultima perioada, alături de Roobarb şi Custard, două persoanaje ale unor desene animate mai vechi :D.Roobarb şi Custard sunt curioşi ... : "Voi ce aţi mai adăugat la voi în bibliotecă?"

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics