Back to Top

Merry Christmas

Dragii mei,

Doresc să vă urez un Crăciun Fericit alături de cei dragi şi să aveţi parte numai de lucruri frumoase în aceste zile minunate ♥ ~~

Sper că a venti moşul la voi şi v-a adus ceea ce v-aţi dorit :D Încă mai e timp să se poticnească la aceste ore târzii aşa că aştepaţi-l liniştiţi în continuare că nu se ştie de unde sare :D!

Eu nu voi fi foarte prezentă pe blog în aceste zile însă dacă voi avea timp îmi voi face prezenţa simţită ^^.

Mă bucur că anul acesta am reuşit să bifez multe din lucrurile ce trebuiau bifate de pe to do list însă îmi mai rămân lucruri de făcut şi pentru la anul ✌✌✌.

Am găsit cu mama un brad foarte frumos şi în ultimele 2 zile l-am decorat cât de bine am putut :].


Acum nu mai rămâne decât să mă bucur de el alături de cei dragi şi să mă relaxez niţel. Fără cărţi, teme, net mult şi alte lucruri azi! (▰˘◡˘▰)


Am cumpărat şi un coşuleţ mic cu ghiocei pentru că pur şi simplu nu am rezistat când i-am văzut aşa singurei, afară în frig. Îmi plac mult de tot ghioceii şi sper că or să se deschidă ca să le pot simţi mireasma (●´∀`●). Mama a mai cumpărat şi nişte irişi frumoşi, mov, şi nişte lalele + alte flori care nu ştiu ce sunt.. :))


şi mi-a luat un trandafir galben în sfârşit! Sper să reziste mai mult ca ceilalţi (sunt un fan al trandafirilor pitici).

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics