Back to Top

Picături de zăpadă


★ Se apropie Crăciunul încet încet şi încă nu îmi vine a crede ce repede au trecut ultimele luni!
Diseară vine Moş Nicolae!! Ce aşteptaţi să primiţi? :D Eu nu am nicio dorinţă pentru că am tot primit lucruri în ultima perioadă, însă mi-ar plăcea să îmi schimb mobilul că tare mi-e că nu mai rezistă :)). Sunt curioasă dacă va ninge de Moş Nicolae sau de Crăciun. Din câte "mint" cei de la meteo, se anunţă zăpadă în zilele următoare prin mai multe locuri... să vedem cât de norocoşi suntem :D

★ M-am uitat cu mama la Harry Potter şi Camera Secretelor şi deja parcă simt starea sărbătorilor. Aproape în fiecare an mă uit la serie şi deobicei în timpul sărbătorilor de iarnă :D.
Sper să pot reciti seria HP într-o zi, când îmi va scădea turnul de cărţi necitite :').
Până atnci, ne întâlnim pe la Hogwarts dacă vreţi să veniţi în vizită (încă aştept o scrisoare de la Hogwarts :D).


★ Am participat de curând pe blog-ul lui Rose (Addicted to books) la un concurs de creaţie iar ea ne-a făcut o surpriză plăcută unora dintre noi, selectându-ne catrenele create şi combinându-le frumos cu câte o imagine potrivită. Cea de mai sus este cea creată pentru mine.

Mulţumesc mult, Rose! <3 Este foarte frmoasă!!!


★ Între timp am aflat că Pushing the limits de Katie McGarry va apărea în România!!!! (sursa

Gura bloggerilor zice acelaşi lucru şi despre Easy de Tammara Webber (sursa)!

Sunteţi entuziasmaţi? Eu mă bucur că vor apărea aceste cărţi şi la noi, chiar dacă ne-au fost promise şi multe altele care presupun că vor apărea undeva în 2013.

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics