Back to Top

1 anişor de secrete

Dragi cititori ai blog-ului,

Se pare că timpul a zburat mai repede decât mi-aş fi imaginat şi a trecut deja 1 an din momentul în care am făcut prima postare pe blog!

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru comentariile frumoase, critici, sfaturi! Fără voi blog-ul ar fi înaintat mult mai greu.

La început blog-ul a fost conceput ca un loc unde să îmi împart pasiunea pentru cărţi însă, încet încet, am mai adăgat anumite rubrici şi postări unde am mai împărtăşit şi alte lucruri care îmi sunt dragi mie. Pe viitor e posibil să mai adaug rubrici noi însă nu se ştie niciodată când. Pentru moment mă voi axa pe ceea ce am deja şi voi încerca să fiu cât pot de activă în continuare având în vedere că anul acesta am de dat licenţa şi voi fi mai ocupată până la vară.

Nu uitaţi că sunteţi mereu bineveniţi să lăsaţi propuneri de orice fel în secţiunea de comentarii sau în Shoutbox.

Pe viitor voi încerca să vă aduc postări atât în română cât şi în engleză însă acest lucru va ţine în principal de timpul pe care îl am dar şi de importanţa/lungimea articolelor. Cei dornici să viziteze blog-ul în continuare sigur vor găsi ceva pe placul lor ;D.

Şi pentru că astăzi este şi Valentine's Day, vă urez să aveţi parte de o zi frumoasă în continuare! Eu m-am delectat azi cu magdalene în ton cu sărbătoarea, flori şi iar flori. Aseară am cumpărat cu mama o dalie frumoasă în ghiveci şi am găsit la Cora volumul 2 din Fetele Gallagher aşa că am luat-o imediat :D. Am primit şi un cupon de 25% reducere cu această ocazie.
Mai pe seară voi da startul unui concurs aniversar aşa că să fiţi pe fază! Sper să participaţi în număr cât mai mare! :D
Vor mai fi şi alte concursuri pe viitor, nu foarte multe însă vor fi, şi sper să vă bucuraţi de premii!

Ps: Din câte aţi sesizat aspectul blog-ului s-a schimbat. Eu sper că este un prim pas spre bine şi voi mai lucra la el când am timp. Sper să îmi pot duce la bun sfârşit planurile în această vacanţă.

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics