Back to Top

Leapsa Rainbow Bookshelf


Pentru că tot am făcut de curând postarea Leapşa Curcubeu, m-am decis să încerc să arajez şi cărţile din camera mea într-o ordine a culorilor. Toate bune şi frumoase, am ales o parte din cărţi, am aranjat frumos pe raft cât de multe am putut... dar la final am realizat ceva! Nu mai aveam îndeajuns de mult spaţiu pentru a pune pe rafturi toate cărţile rămase! :)) Chiar dacă am încercat să mai îndes câteva cărţi în biblioteca din sufragerie, şi chiar să fac un mic turnuleţ din cărţi pentru a le da la concursuri sau a le da la schimb, tot nu am reuşit să fac cărticelele să încapă.

Vă sfătuiesc să nu vă apucaţi de rearanjatul cărţilor, cel puţin nu pe verticală, pentru că, dacă nu aveţi prea mult spaţiu, cu siguranţă o sa trebuiască să le rearanjaţi după aceea de o grămadă de ori (aşa cum am făcut eu). :)) Nu ştiu ce voi face pe viitor, la ce cărţi voi reuşi să renunţ pentru a face loc celor care ar avea şanse mult mai mari să fie pe gustul meu însă, toate la timpul lor.

Voi aţi încercat să vă aranjaţi cărţile în bibliotecă pe culori sau în ordinea curcubeului? Dacă da, să îmi spuneţi ce v-a ieşit! :D

Vă invit să preluaţi această leapşă dacă doriţi şi să îmi arătaţi rezultatul final! =D


Încercarea finală de a pune cărţi pe tonuri maronii-roşiatice pe un alt raft... :D


Prima încercare de a aranja cărţile maronii-roşiatice-portocali.

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics