Back to Top

Oja Essence - Colour and Go


Cred că multe fete au avut măcar o dată în viaţă problema ojei care nu se usuca la timp sau chiar dacă pare să se usuce... nu se usucă într-adevăr!

Eu am fost foarte bucuroasă când am descoperit ojele Colour and Go de la Essence. Am ales trei culori care mi-au plăcut foarte mult şi am fost plăcut surprinsă să văd că se aplică foarte uşor (pensula fiind lată) şi că se usucă repede. Rozul pal (110 Modern Romance) a trebuit să fie aplicat în 2-3 strturi, oja mov (174 Purple Sugar) în 2 iar cea bleo (125 Absolutely Blue) într-un singur strat (eventual 2).

În momentul de faţă, după un an sau chiar mai bine, oja mov este cea care mai este în viaţă, iar celelalte două sunt foarte pe ducă. Faţă de alte oje, mi s-a părut că au fost foarte rezistente în sensul că nu s-au îngroşat în sticluţe decât în momentul când a mai rămas foarte puţină ojă.

Eu găsisem ojele de la Essence la un magazin din piaţă însă nu prea le-am văzut şi în alte locuri (ce e drept, nici nu am căutat). Aveau câteva culori însă pot spune că pe internet am văzut că gama culorilor disponibile este mult mai mare! :D

Voi aţi testat ojele de la această firmă? Ce alte oje v-au lăsat o părere bună? 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics