Back to Top

Campania "O poarta deschisa catre lectura"


Trăim într-o eră în care timpul liber pare să fie din ce în ce mai preţios. Ceea ce nu realizăm cu adevărat este faptul că timpul liber există, şi de multe ori este chiar atât de mult! Din ce în ce mai des auzim lumea spunând "nu am timp să..." ceea ce mă face uneori să mă întreb de ce am ajuns în această situaţie. În cazul de faţă mă voi rezuma doar asupra lecturii căci despre asta e vorba acum. De multe ori poate şi eu mi-am spus că nu am timp să citesc dar adevărul este că de fapt mă simţeam obosită, făceam altceva (lucruri nu foarte importante) şi ajungeam să mă mint pe mine când spuneam la final că nu am avut timp.

Sunt şi perioade în care nu putem citi încontinuu, la fel cum ne putem plictisi şi de alte lucruri repetitive, însă, în momentul în care redescoperim lectura, în momentul în care întâlnim o altă carte cu un subiect nou, cu personaje şi întâmplări care ne ţin lipiţi de paginile ei, realizăm câte lucruri am ratat în acel timp "pierdut".

Doresc ca şi ceilalţi din jur să descopere lectura sau poate chiar să o... redescopere! Există o varietate de cărţi în librării, pe internet, în biblioteci, la prieteni, etc. Totul depinde de voi, cei care aţi amânat atâta vreme momentul acesta.

Bibliocarti.com a demarat o campanie care doreşte să atragă cititorii în lumea magică a cărţilor, să le provoace dorinţa de cunoaştere şi curiozitate şi să le demonstreze că se poate citi şi fără bani şi că există şi timp pentru a citi, la fel cum există şi timp pentru a face alte lucruri.

Mi se pare minunată această campanie şi sper să vă deschidă interesul spre lectură pentru că veţi avea mai apoi o satisfacţie personală dacă veţi citi! :)


 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics