Back to Top

Sapun Nesti Dante - Garden in Bloom (Emozioni in Toscana)


De multe ori când am mai trecut pe la farmacii am sesizat o serie de săpunuri la nişte preţuri mult mai mari faţă de clasicele săpunuri pe care le cumpărăm de obicei. Nu am reuşit niciodată să mă gândesc exact de ce au aceste săpunuri un preţ mai mare dar în această vară am testat săpunul Garden in Bloom din seria Emozioni in Toscana de la firma Nesti Dante şi am descoperit adevărata plăcere pe care o aduce un săpun creat din ingrediente naturale.

Am mai folosit săpunuri ce conţin ingrediente naturale dar nu le-am prea dat importanţă la acea vreme. Acum voi fi mai atentă când găsesc astfel de săpunuri pentru că miros foarte frumos dar într-un mod natural!

Săpunul Garden in Bloom, ambalat fantezist într-un mod minunat, pare să îşi emane parfumul încă dinainte de a-l mirosi. La cele 250 g ale sale, pot spune că a rezistat o perioadă destul de lungă aşa că îşi merită banii! Întrucât este niţel cam mare ca dimensiune poate fi un pic mai greu de manevrat la început dar după ce se mai micşorează niţel şi vă acomodaţi cu el nu este nicio problemă. :D

Puteţi găsi săpunurile în mai multe farmacii presupun... eu cred că îl luasem pe acesta din Catena iar preţul era cam de 15 lei dar cu ajutorul cardului de fidelitate s-a redus la 12 lei. Puteţi vedea pe Sanafarm mai multe modele de la Nesti Dante şi cred că dacă ajungeţi în farmacii şi mirosiţi săpunurile nici măcar nu veţi şti pe care să îl alegeţi!! :D Sunt extrem de multe modele (am verificat pe site-ul oficial Nesti Dante) şi cred că este foarte important de luat în considerare faptul că fabrica ND nu poluează mediul înconjurător şi produce săpunurile printr-o metodă clasică.

Dacă doriţi să folosiţi săpunul pentru a vă spăla pe faţă încercaţi să evitaţi zona ochilor pentru că ustură destul de tare.


Voi aveţi vreun săpun preferat? Aţi testat săpunuri ce conţin ingrediente naturale? :]


 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics