Back to Top

Fa o schimbare! Primavara vine cu noul tau job


Dacă sunteți în căutarea unui job (fie el full-time, part-time, etc.) și nu știți încotro să vă orientați pentru locuri de munca nu trebuie decât să vă uitați pe Aptjob și cu siguranță veți putea găsi ceva pe placul dumneavoastră.

În momentul în care căutăm un job trebuie să avem stabilite în minte lucrurile la care ne pricepem, spre care ne-am creat o orientare în timpul anilor de studiu sau pe care le-am descoperit mai apoi. Atunci când alegem un job este bine să reușim să găsim unul potrivit pentru noi, care să ne aducă un zâmbet pe față atunci când reușim să ne ducem la final sarcinile (cu mai mult sau mai puțin stres).


Cu o experiență de aproape 15 ani în industria de recrutare și a zecilor de mii de CV-uri prelucrate, Aptjob te ajută să îți găsești tipul de job dorit (full time, part time, internship), în funcție de domeniile și industriile dorite. Instrumentul online este dedicat celor care au în plan o schimbare în carieră, oferind acuratețe prin algoritmul de căutare detaliat. Printr-o simplă încărcare a CV-ului puteți fi mai aproape de job-ul ideal, netrebuind decât să așteptați ca Aptjob să realizeze un matchmaking între ceea ce dorește angajatorul și profilul dumneavoastră! Totul devine mult mai simplu, scutindu-vă de timpul pierdut cu interviurile inutile.

APTjob oferă extrem de multe facilități, făcând procesul de angajare unul mult mai plăcut:
- platforma deține angajatori de elită ce te vor ghida în dezvoltarea profesională
- o filtrare eficientă a CV-urilor din baza de date, pe criterii ce permit un grad sporit de detaliere
- instrumente de matchmaking între cerințele și necesitățile companiei, pe de o parte, și abilitățile, competențele și aspirațiile candidatului
- un nivel înalt de rafinare al căutării, care asigură o identificare precisă a acelor elemente specifice din profil, care se potrivesc jobului postat
- o bază de resurse, articole, ghid de carieră, știri și informatii utile
- ideal pentru studenții care își caută un post unde sunt dornici să învețe cât mai multe despre un anumit domeniu
- gamă largă de job-uri


În perioada imediată AMOFM (Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă) București organizează pe data de 24 aprilie încă o ediție pentru Bursa generală a locurilor de muncă. În acest sens, până pe data de 22 aprilie se primesc ofertele agenților economici la sediul AMOFM din București.

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics