Back to Top

Noutati in biblioteca (24) / Book Haul Aprilie 2015


Nu v-am mai arătat demult un book haul așa că dacă tot ați solicitat un filmuleț în ultima perioadă am zis să vă arăt ce cărți am mai adăugat prin bibliotecă. S-au strâns cam 11 cărți de la ultima postare de acest tip și este posibil să mai fie vreo carte rătăcită prin casă pe care nu v-am arătat-o dar o voi face pe viitor dacă e. ^_^

Dintre cărțile prezentate, în momentul de față citesc Tuturor băieților pe care i-am iubit de Jenny Han o carte care mi se pare super drăguță! Aceasta este cartea lunii pentru CARTEPIDEMIA și vă invit să o citim împreună. :D Vreau să le mulțumesc celor de la editura Trei pentru că au fost amabili să mă sponsorizeze cu aceasta carte minunată!

De la librăria online Libris am primit pentru luna lui aprilie cartea Elixirul dragostei de Eric-Emmanuel Schimitt din care am citit câteva pagini și deja sunt încântată de ea. :) Cred că este o lectură potrivită pentru perioada primăverii.

În curând voi reveni cu o recenzie a cărții 40 de zile de Chris Simion așa că vă invit să reveniți pe aici dacă sunteti interesați.

Vreau să vă urez de pe acum Sărbători Fericite și sper să le petreceți alături de cei dragi vouă! :D


Vă invit să vizionați filmulețul cu Book Haul-ul lunii! :D

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics