Back to Top

Ceai Fares "Fructele Carpatilor" & Regatul LuminilorProbabil ați sesizat că am testat mai multe ceaiuri de la Fares. Din câte știu, acestea au ingrediente mai naturale, spre deosebire de alte ceaiuri de pe piață. Cu toate acestea și gustul ceaiului este important pentru mine, altfel mi-ar fi greu să mă bucur cu adevărat de un ceai (fie el natural sau și cu aditivi).

Fructele Carpaților de la Fares este un ceai plăcut, cu un gust nu foarte puternic de fructe dar mi se pare îndeajuns de liniștitor. Pentru a-l face mai concentrat eu folosesc de obicei două pliculețe de ceai pentru o cană mai mare (250 ml).

De data aceasta m-am bucurat de ceaiul acesta alături de Regatul Luminilor de Leigh Bardugo, carte apărută la editura Trei. Mi-au plăcut foarte mult primele două volume (Regatul Umbrelor și Regatul Furtunilor) din seria Grisha așa că cea de-a treia carte din serie îmi ridică așteptări destul de mari (sper să nu mă dezamăgească). Am avut lângă mine și niște liliac proaspăt cules de care m-am bucurat pe parcursul unui weekend minunat. :-)


 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics