Back to Top

Concurs editura Epica - Cerul e Pretutindeni de Jandy NelsonHey guys!! :-D

Recent vă vorbeam despre un nou concurs așa că mă țin de cuvânt! Revin la voi cu un nou concurs la care vă invit să participați într-un număr cât mai mare! Nu am reușit să fac un video de această dată pentru că sunt extrem de răcită și de abia vorbesc așa că blog-ul și facebook-ul vor fi locurile unde vă veți putea înscrie.

Pentru că Anca de la Editura EPICA a fost extrem de drăguță și ne-a propus să citim pentru CARTEPIDEMIA lunii iunie cartea Cerul e Pretutindeni de Jandy Nelson, noi, cei 5 membri ai Cartepidemiei am fost de acord.

Acum vine și partea a doua a acestei colaborări: CONCURSUL! Am pentru voi 1 exemplar din Cerul e Pretutindeni, exemplar pe care îl puteți câștiga dacă urmați cerințele de mai jos:

1. Lăsați un comentariu, aici la această postare, sau la postarea de pe Facebook (Secretele Cărților) în care să spuneți ce carte abia așteptați să citiți în anul 2015! Nimic mai simplu! :D Puteți să și vorbiți despre cartea în cauză dacă doriți.

OPȚIONAL
2. Like paginii de facebook a editurii Epica
3. Subscribe la canalul meu de youtube

DURATĂ CONCURS: 06 iunie - 10 iunie 2015 ora 23:59
Câștigătorul va fi ales cu Random.org și anunțat pe blog și facebook.

Îi mulțumesc foarte mult editurii Epica pentru sponsorizare!! Mi-au plăcut foarte mult toate cărțile primite și abia aștept să le pot citi pe toate. "Dragostea mea mi-a dăruit" a fost parte din Cartepidemia lunii decembrie care nu a mai avut loc; nu am apucat să o termin pe toată așa că probabil o voi citi când voi avea timp cap-coadă.
Marea călătorie a lui Amy & Roger este o carte pe care pusesem ochii de foarte multă vreme și mă bucur că a apărut și la noi și că am primit-o acum!! <3 Mai multe detalii despre aceste cărți vor veni după ce le citesc + într-un video de tip bookhaul (probabil spre finalul lui iunie când am timp liber).


 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics