Back to Top

Calatoreste la Atena, Londra, Istanbul, Venetia

Pentru că deja mulți dintre noi ne facem planuri de vacanță pentru următoarele luni, cu un bilet avion Blue Air putem avea serie de posibilități pentru a ajunge în locurile la care visăm un an întreg.


Numeroase locații pentru vacanță

Pentru lunile septembrie-octombrie, când nu este vremea caniculară și dorim să luăm o vacanță putem opta pentru o serie de opțiuni la un preț avantajos. Printre călătoriile interesante pe care le puteți face se numără: Londra de la 119 Eur, Istanbul 119 eur, Nisa 119 Eur, Venetia 129 Eur, Berlin 129 Eur, Amsterdam 159 Eur.

source: blog.tresorhotels

Atena, Grecia - vacanța ideală

Prin cumpărarea de bilete avion Bucuresti - Atena puteți ajunge și în Grecia unde aveți șansa de a vizita o serie de locuri minunate! Vă puteți bucura de o vacanță pe cinste alături de cei dragi în timp ce admirați vestigiile antice (acropole, Teatrul lui Dionysos, Ruinele tempului lui Zeus Olimpianul, Teatrul antic Odeon, etc.), vă plimbați prin oraș cercetând străzile cu un farmec aparte, vizitați muzee și galerii. Dacă vă faceți în minte un plan de acasă, veți putea vizita numeroase locuri chiar și din prima zi, întrucât în centru Atenei se regăsesc multe dintre monumentele importante. Un traseu recomandat pe care ați putea să îl luați în considerare ar fi: Kerameikos, Agora, colina Aeropagos, Acropole, Parthenon, Zappeinon, Plateia Monastiraki.

Puteți să profitați și de plajele minunate pentru a vă relaxa și la final să testați mâncarea grecească care are un gust aparte.

Nu uitați că Atena este un oraș destul de aglomerat și călduros, așa că pălăriile, șepcile, apa și pauzele sunt binevenite, mai ales pentru că vă aflați în vacanță și doriți relaxare. De asemena, aparatul de fotografiat (sau mobilul), costumul de baie, ochelarii de soare și poate o carte sau un jurnal personal ar putea să fie buni prieteni în călătoria dumneavoastră.

Pentru o vacanță lipsită de probleme să nu uitați să aduceți și crema pentru protecție solară (fie că mergeți la plajă sau vizitați centrul orașului) și să aveți încălțăminte comodă dacă plănuiți să vizitați cât mai multe locuri.

source: enjoyyourholiday

Puteți vedea în clipul următor un Top 10 al locurilor din Atena, Grecia, pe care trebuie musai să le vizitați și cu siguranță vă vor atrage atenția!

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics