Back to Top

Ceai Fares Buna Dispozitie cu lime si mandarine & Orase de hartieCitricele coapte sub soarele Mediteranei aduc o adevărată explozie de prospeţime, iar plantele aromatice atent alese întregesc gustul unic al acestui ceai.

Chiar dacă a venit vara și căldura mă însoțește în cea mai mare parte a zilei, nu am renunțat la ceaiuri! :-) Obișnuiesc să beau ceaiul dimineața iar în această perioadă, dacă este prea cald, îl las la răcit până ce devine călâi (ca să nu mă încălzesc prea tare mai apoi). Pe parcursul zilei, dacă simt nevoia de a bea un ceai, îmi prepar unul de fructe rece pentru a mă răcori.

De această dată am testat un ceai pe care îl alesese mama mea cu ceva vreme în urmă: ceaiul este de la Fares și este dintr-o serie presupun, denumită Bună Dispoziție. Este un ceai cu lime și mandarine însă are și note de ghimbir, note care se simt destul de bine.

Pe mine nu m-a impresionat ceaiul foarte mult. Are un miros extrem de plăcut, gustul acrișor la care mă așteptam nu prea l-am simțit (fapt pentru care am adăugat mai multă lămâie) însă aroma de ghimbir ușor iute a fost prezentă. Cu zahăr/miere și lămâie este un ceai ok însă dezamăgirea mea a venit din cauza faptului că acesta are ingrediente care m-au făcut să cred că ceaiul în sine este acrișor.

Cutia de ceai conține 20 de pliculețe cu șnur frumos ambalate individual și își atrage viitorii băutori cu o aromă intensă de citrice.

Ingrediente pentru curioși: Flori de hibiscus, lemongrass, frunze de rooibos, coji de lamâie, coji de lime, muguri de pin, rizomi de ghimbir, ulei esential de mandarine, ulei esential de lemongrass.

De această dată, în materie de lectură am avut alături cartea Orașe de hârtie de John Green, apărută la Editura Trei. Cartea a avut un început destul de atractiv pentru mine, stilul autorului curgând de la sine prin fața ochilor mei. Veți afla în curând mai multe despre carte într-o postare (recenzie).

Voi ce ceaiuri ați mai descoperit? :-)
 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics