Back to Top

Targ de carte organizat de Pravalia cu Carti la ConstantaÎntre 7 Iulie și 10 August 2015, pe faleza din Constanța de la Cazino (aproape de statuia lui Eminescu) are loc târgul de carte organizat de Prăvălia cu Cărți din Constanța. Acesta nu s-a mai desfășurat de 1-2 ani din cauza lucrărilor care au avut loc pentru reamenajarea zonei însă acum a revenit!Am fost și eu prezentă încă din prima zi însă am revenit în altă zi întrucât organizatorii mai aveau de făcut o serie de pregătiri.
Nu am plecat cu mâna goală de la târg, chiar dacă nu am prins vreo ofertă pentru cele două cărți cumpărate: Tărâmul Viselor de Millie Marotta și Jurnalul meu Trăznit de Keri Smith. Aceste două cărți sunt menite să ofere relaxare și amuzament cititorului-creator. :-DLa acest târg nu prea am observat reduceri de preț semnificative (poate chiar mai deloc) însă la anumite edituri era oferta 2 + 1 așa că dacă "scormoneai" îndeajuns de mult printre cărți te puteai alege cu 3 la preț de 2.

Din câte am sesizat, editurile cu oferta 2+1 au fost: Paladin, Corint, Trei, Nemira, Curtea Veche, Arthur, Rao. Reducere de 30% sesizasem la editura Art însă nu țin minte dacă era pentru anumite cărți sau pentru toate.

Am fost dezamăgită de faptul că nu am găsit nicio carte de la editura Humanitas însă a fost plăcut să cercetez majoritatea cărților expuse.

Am nimerit și o zi răcoroasă când am fost la târg însă dacă mergeți mai ales pe timpul zilei, să vă așteptați la temperaturi destul de ridicate.Pe lângă cărțile YA, clasice, romance, de bucate, etc., la târg puteți găsi și niște cărți pentru copii și chiar câteva benzi desenate românești care se află la intrarea în cort. 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics