Back to Top

Noutati in biblioteca (29) / Book Haul Septembrie 2015În luna lui septembrie nu credeam că se vor mai aduna prea multe cărți noi în bibliotecă însă am reușit, se pare, să fac în așa fel încât să îmi creez din nou gânduri despre faptul că nu mai am loc în bibliotecă. :)))Zece negri mititei de Agatha Christie am dorit să o recitesc după aproximativ 13 ani și bine am făcut întrucât mi-am reamintit cât de genială este această autoare! Voi reveni cu o recenzie în curând.

Am făcut în sfârșit rost de cartea Divergent de Veronica Roth, și da, are coperta (supracoperta) pe care o doream!! Nu sunt o mare fană a edițiilor tie-in și de aceea doream să am Divergent cu această copertă, pentru a se potrivi și cu Insurgent pe care o dețineam mai dinainte. Atât Divergent cât și Insurgent le-am obținut în urma unui schimb de cărți. Observ un tipar pentru această serie...De la Diverta am primit două cărți. Manual de fotografie Digitală mi-a atras atenția și am vrut să văd cum mă poate ajuta cu informații, având în vedere că îmi place să fac poze în timpul liber și mi-aș dori să îmi lărgesc și partea teoretică a acestui hobby pe care îl am.

Grădina secretă de Johanna Basford este o minunăție de carte de colorat pentru adulți pe care v-o recomand cu inima deschisă! Este extrem de plăcut să colorezi seria de ilustrații variate și din când în când veți regăsi și câteva acțivități diferite pe care nu le-am întâlnit în Tărâmul Viselor.Cei de la Lex Comics au fost extrem de amabili și mi-au trimis numărul 3 pentru 3 benzi desenate geniale care apar de 3 luni în România: Iron Man (Omul de Oțel), Thor Zeul Tunetului și Deadpool. Mi-au plăcut foarte mult acestea și sunt curioasă ce se va întâmpla în următoarele numere!! Can't wait! :DDe la Laura care deține Blogul unei cititoare de cursă lungă am primit două lucrușoare minunate: cartea Trenul orfanilor și o husă de carte! Husa deja am pus-o în practică și mi se pare minunată iar de carte sper să mă apuc în curând de lectură, când îmi va permite timpul!Acestea au fost noutățile din luna septembrie! Voi ce mai citiți? Ce noutăți ați mai adăugat în bibliotecă?Câștigate

  Schimb de cărți
  • Divergent - Veronica Roth
  Sponsori

  Diverta
  • Manual de fotografie digitală - Michael Freeman
  • Grădina Secretă - Johanna Basford

  Lex Comics
  Libris
  • Zece negri mititei - Agatha Christie


   
  Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
  Real Time Analytics