Back to Top

Cărți de colorat pentru adulți - Tărâmul Viselor și Grădina SecretăHey there, cookies! :D Cum v-ați început weekend-ul? Eu nu mă bucur de vremea rece și mohorâtă absolut deloc, dar e o ocazie bună pentru treburi casnice și citit, desigur! :D

Ca să vă luminez un pic seara, vă pun în temă cu ultimul filmuleț pe care l-am postat ieri. Dacă sunteți persoane creative sau pur și simplu doriți să vă destresați, vă invit să vă cumpărați niște creioane colorate, carioci sau ce mai doriți, și să vă alegeți o carte de colorat pentru adulți pe care să o umpleți de culoare mai apoi!

Cu siguranță că vă veți distra, vă veți relaxa, și veți fi încetul cu încetul mai calmi, mai răbdători, și mai mulțumiți de ziua voastră.Momentan, am două cărți de colorat pentru adulți. Grădina Secretă de Johanna Basford (apărută la Editura Litera) este o carte de colorat pentru adulți care conține și alte mici activități antistres. Eu am primit-o de la Diverta, și mi-a plăcut foarte mult tematica ei.

Are numeroase imagini minunate, care țin de natură. Veți putea colora multe frunzulițe, floricele, și alte lucruri minunate.Tărâmul Viselor de Millie Marotta este o altă carte de colorat foarte frumoasă, apărută la Editura Corint. Mi-am achiziționat-o anul trecut de la târgul de carte organizat de Prăvălia cu Cărți din Constanța.

Este o carte de colorat pentru adulți genială, cu paginile destul de grosuțe (mai grosuțe față de cele din Grădina Secretă). Ilustrațiile din interior sunt numeroase, și vă vor ocupa foarte mult timp până veți reuși să le colorați în întregime!Eu am colorat o serie de ilustrații, cu creioane colorate, acuarele sau carioci. Rezultatele au fost plăcute, și am fost satisfăcută atunci când am observat că reușeam să termin un desen în întregime.

Procesul de colorare este unul destul de laborios, așa că trebuie să aveți răbdare până veți termina un desen, și mai ales dacă doriți să aveți rezultate frumoase. :-)

Voi încerca să revin cu update-uri pentru cărțile mele de colorat. Sunt curioasă ce părere aveți despre aceste cărticele minunate, și dacă v-a convins și pe voi nebunia acestor cărți! :D Mie mi se pare că prețul lor este unul foarte bun, întrucât durează mult să colorezi o carte, așa că veți avea de furcă cu ea. ^_^

 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics