Back to Top

Noutăți în bibliotecă (35) | Book Haul Martie 2016



O nouă lună a trecut (mă sperie cum zboară zilele), noi cărți au apărut la mine în bibliotecă! :3 Voi fi mai scurtă de această dată, doar voi spune două-trei cuvinte despre fiecare adiție nouă din bibliotecă.

Dacă ați citit vreuna dintre aceste cărți sau benzi desenate, vă aștept comentariile! :D


  • Legenda - Marie Lu (Editura Booklet Fiction) - o carte (serie) care era extrem de populară acum ceva vreme. Sunt destul de entuziasmată de această lectură, întrucât mă făcuse curioasă încă de când se făcea vâlvă pe seama ei :D

  • Tiger Lily - Jodi Lynn Anderson (Editura Booklet Fiction) - Tiger Lily era în lista mea de TBR de foarte mult timp, însă nu știam că această carte avea să apară și în România. Sunt extrem de fericită că a apărut și la noi, și deja am citit câteva capitole din ea și m-a încântat extrem de mult. Stilul autoarei este foarte frumos și liniștitor :)

  • Tsukuru Tazaki cel fără de culoare și anii săi de pelerinaj - Haruki Murakami (Editura Polirom) - prima mea carte de la Murakami îmi dă emoții. Am câștigat-o pe blog-ul Monicăi Liuță (Prin Ochi de Ac) și sunt tare curioasă dacă stilul acestui autor va fi sau nu pe placul meu.

  • Amintiri din Viitor - Andreea Russo (Editura Bestseller) - în martie am adăugat un nou sponsor pentru blog. Cei de la Bestseller au fost extrem de binevoitori, și mi-au trimis un exemplar dintr-o carte pe care am tot văzut-o pe internet în ultima perioadă. Am citit câteva capitole deja, și momentan sunt destul de atrasă de subiectul cărții. Este o carte scrisă într-un mod simplist, însă reușește să te acapareze între paginile ei.

  • Valuri de Viață - Lina Moacă (Editura Herg Benet) - de la autoarea Lina Moacă, am primit spre recenzie una dintre cărțile acesteia. Citatele acestei lecturi pe care le-am regăsit pe facebook m-au atras foarte mult și sper să îmi placă și lectura cap-coadă. :-)

  • Fascinanta Lume a Savanei - Millie Marrota (Editura Corint) - una dintre ultimele apariții  în materie de cărți de colorat a ajuns și la mine! Deja am colorat un desen, și abia aștept să îi ofer cât mai multă culoare acestei cărți minunate. :D




Benzile desenate ale lunii:

  • Iron Man, Thor, Deadpool #9
  • Uimitorul Om-Păianjen #4
  • Deadpool îl Omoară pe Deadpool (Killogia Deadpool #3)
Puteți găsi aceste benzi desenate pe site-ul celor de la LEX Comics sau la librării (Librarium, Cărturești, Red Goblin), Inmedio.




 
Copyright © 2012-2017 Secretele Cărților
Real Time Analytics